Mięsne smaczki treningowe dla psa z wołowiny, jagnięciny i indyka
Chcesz dać swojemu pupilowi to, co dla niego najlepsze? Wybierz smaczki najwyższej jakości SNACK&CRISPS – mięsne TORFIAKI treningowe – wyprodukowane bez jakichkolwiek ulepszaczy, wypełniaczy, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku czy konserwantów. Nasze TORFIAKI nie zawierają również glutenu, płatków zbożowych czy laktozy. Wytwarzane są z mięsa mięśniowego, warzyw, ziół i minerałów. Zawarte w nich substancje humusowe i garbniki, kolagen oraz nasiona ostropestu plamistego wspierają prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego, mięśniowego i szkieletowego. Wpływają także na oczyszczanie organizmu naszych pupili.
Nasze smaczki są idealne dla wymagających psich podniebień.
Twój pupil otrzymując nasze smaczki dostaje smakowite i aromatyczne kąski najwyższej jakości. Zobaczysz – Twój czworonożny przyjaciel pokocha je!
SNACK&CRISPS są idealną nagrodą podczas:
- nauki koncentracji
- zabaw węchowych
- wspomagania umiejętności
- rozpieszczania 🙂
Sprawdź też nasze inne smaczki SNACK&CRISPS.

Skład
Składniki
Skład: suszone mięso wołowe 45%, świeże mięso z indyka 10%, mięso jagnięce 5%, tłuszcz wieprzowo-wołowy, warzywa 8% (bataty, marchew, pietruszka, szpinak), mąka konopna 1,5%, rozmaryn 1%, koper włoski 1%, drożdże browarnicze, olej lniany, naturalne substancje humusowe, taniny, beta-glukan, ostropest plamisty
Skład analityczny
- 32%Białko surowe
- 14%Tłuszcz surowy
- 5%Popiół surowy
- 7,5%Włókno surowe
- 8%Wilgotność
- 371 kcal/100 gEnergia metaboliczna
Wskazówki odnośnie podania
Zalecane karmienie:
podawać jako nagrodę lub przegryzkę wspomagającą higienę dziąseł i zębów, jako uzupełnienie codziennego pożywienia. Nadaje się także jako pełnowartościowe menu. Należy pamiętać, aby zapewnić psu stały dostęp do świeżej wody.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. Unikać bezpośredniego światła słonecznego.
Dodatkowe informacje
Dodatkowe informacje
Kategorie | |
---|---|
Skladniki |
Napisz opinie
Oceny i opinie
There are no reviews yet.