mięso ze STRUSIA – cygara 5 szt.

delikatnie suszone w niskiej temperaturze

20,00 

opakowanie 5 szt. cygar = ok 130 g netto


Bez wypełniaczy, bez dodatków chemicznych – 100% naturalne!

Na stanie

Najwyższej jakości mięso ze STRUSIA w postaci „cygar”

Chcesz dać swojemu pupilowi to, co dla niego najlepsze? Wybierz smaczki SNACK&CRISPS – najwyższej jakości mięso ze STRUSIA – wyprodukowane bez jakichkolwiek ulepszaczy, wypełniaczy, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku czy konserwantów. Naturalne przekąski powstają wyłącznie z mięsa mięśniowego, które mielimy, nadajemy kształt i suszymy w niskich temperaturach. W wyniku tego procesu wszystkie niezbędne składniki odżywcze znajdujące się bezpośrednio w produktach wchodzących w skład naszych smaczków zostają zachowane. Nasze smaczki są idealne dla alergików i wymagających psich podniebień.

Do produkcji 100 g smaczków zużywamy ponad 400 g świeżych składników. Spadek wagi smaczków wynika z utraty wody w czasie suszenia.

Twój pupil otrzymując nasze smaczki dostaje smakowite i aromatyczne kąski najwyższej jakości. Zobaczysz – Twój czworonożny przyjaciel pokocha je!

SNACK&CRISPS są idealną nagrodą podczas:

  • nauki koncentracji
  • zabaw węchowych
  • wspomagania umiejętności
  • rozpieszczania 🙂

Sprawdź też nasze inne smaczki SNACK&CRISPS.

overview_image

Skład

Składniki

  • mięso mięśniowe ze strusia 98%
  • wołowa otoczka kolagenowa 2%

Skład analityczny

  • 72%Białko surowe
  • 6,1%Tłuszcz surowy
  • 6%Włókno surowe
  • 4,2%Popiół surowy

Wskazówki odnośnie podania

Zalecane karmienie:

podawać jako nagrodę lub przegryzkę wspomagającą higienę dziąseł i zębów, jako uzupełnienie codziennego pożywienia. Należy pamiętać, aby zapewnić psu stały dostęp do świeżej wody.

Sposób przechowywania:

Przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. Unikać bezpośredniego światła słonecznego.

Oceny i opinie

Napisz opinie

Oceny i opinie

There are no reviews yet.

Bądź pierwszy, który napisze opinie do “mięso ze STRUSIA – cygara 5 szt.”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *